Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Ο καιρός της Ευρυτανίας• Καλώς ήρθατε χιονοτρελαμένοι.Welcome snowfreaks!!!! •Evrytania Weather

kameres

Χάρτης

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Δειλά δειλά...

Όπως βλέπουμε στα διαγράμματα του gfs μετά τις 20 Σεπτέμβρη φαίνεται δειλά δειλά το φθινόπωρο να παίρνει τη θέση του καλοκαιριού
(το πιο ήπιο των τελευταίων ετών) και η βαρετοκαιρία να λαμβάνει τέλος. Αρχίζει σιγά σιγά ο καιρός να παίρνει κάποιο ενδιαφέρον με την πτώση της θερμοκρασίας κατά 10 βαθμούς κελσίου από ότι είχαμε σήμερα και με τα πρωτοβρόχια να κάνουν την εμφάνισή τους στο δεύτερο μισό του μήνα.
Το άσχημο είναι ότι ο καινούριος σταθμός στο χωριό είναι εκτός λειτουργίας και δεν μπορούμε α δούμε ζωντανά αυτή την αλλαγή αλλά και να έχουμε πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει στο χωριό.
Αξιοσημείωτο είναι ότι μετά από κάποιες συναντήσεις που είχαμε με καταξιομένους και γνωστούς στο ευρύ κοινό μετεωρολόγους αλλά και με ερασιτέχνες-πρακτικούς μετεωρολόγους οι οποίοι βλέπουν τα μερομήνια όλοι μας δήλωσαν ότι ο χειμώνας προβλέπεται να είναι βαρύς και γεμάτος ενδιαφέρον γiα εμάς τους χιονοτρελαμένους. Το μόνο που απομένει είναι να οπλιστούμε με υπομονή και να περιμένουμε.



Υ.Γ. Έτσι εύστοχα αναφέρει ο συγγραφέας στο sella.gr μέσα στο κείμενό του  την κατάσταση που επικράτησε το φετινό καλοκαίρι. δείτε το εδώ
"Αύγουστος ήταν και πέρασε κάπως άδοξα[...]Βρήκε ευκαιρία ο καιρός φθινόπωρο να μοιάζει..."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

selides

online