Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Ο καιρός της Ευρυτανίας• Καλώς ήρθατε χιονοτρελαμένοι.Welcome snowfreaks!!!! •Evrytania Weather

kameres

Χάρτης

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Το καλοκαίρι επιμένει και δεν λέει να φύγει....

Το καλοκαίρι επιμένει και δεν λέει να φύγει από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Ευρυτανία. Θα μου πείτε "μα τι λες Αύγουστο έχουμε ακόμα". Κι όμως για τα βουνά μας  το καλοκαίρι όπως το ξέρουμε οι περισσότεροι τελείωνε νωρίς.
Κυρίως μετά το 15αύγουστο τη θέση της ηλιοφάνειας την έπαιρναν οι απογευματινές αστάθειες και η απογευματινή ψύχρα κάτι που δεν συμβαίνει φέτος.
Η βαρετοκαιρία ακόμα και στην Ευρυτανία επιμένει και ενδεικτικό είναι ότι χθες η θερμοκρασία δεν έπεσε κάτω από τους 16.5 βαθμούς και με υψηλότερη θερμοκρασία τους 27.5 βαθμούς στα 1080μ υψόμετρο που βρίσκεται ο σταθμός μας. Δεν το λες και λίγο το 27.5 σε τέτοιο υψόμετρο τέλη Αυγούστου.
Το άσχημο είναι ότι θα συνεχιστεί και το επόμενο 10ήμερο περίπου δυστυχώς για αυτούς που λατρεύουν τον χειμώνα και μόνο που μπορούμε να τους πούμε είναι να κάνουν υπομονή γιατί ο χειμώνας θα έρθει και θα είναι αντάξιος του ονόματος του.
Θα κλείσουμε με την ευχή να μην έχουμε προβλήματα με την κάμερα που μπήκε στα Σελλά και ο χειμώνας που θα έρθει να μας ανταμείψει με ωραίες εικόνες όπως η παρακάτω...


Δείτε αναλυτικά τις τιμές του σαθμού εδώ--> meteosella.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

selides

online