Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Ο καιρός της Ευρυτανίας• Καλώς ήρθατε χιονοτρελαμένοι.Welcome snowfreaks!!!! •Evrytania Weather

kameres

Χάρτης

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Γρανίτσα Ευρυτανίας by skylinewebcams

Ακόμη μια κάμερα καιρού είναι σε λειτουργία αρκετό καιρό τώρα.Ας τη γνωρίσουμε...

Η κάμερα παρέχεται σε live streaming από τη σελίδα skylinewebcams.com και φιλοξενείται από το ξενοδοχείο Πανόραμα στη Γρανίτσα Ευρυτανικών Αγράφων.




Μπορείτε να δείτε και από εδώ σε σταθερή εικόνα.
Παρακαλώ περιμένετε / please wait



Λίγα λόγια για το χώρο φιλοξενίας της κάμερας το ξενοδοχείο Πανόραμα,
"Βρισκόμαστε στην ορεινή Ευρυτανία, στην ιστορική Γρανίτσα, στη γενέτειρα των λογοτεχνών Ζαχαρία Παπαντωνίου και Στέφανου Γρανίτσα.Το χωριό, ένα από τα στολίδια της Βορειοδυτικής Ευρυτανίας, έδρα του δήμου Απεραντίων, χτισμένο αμφιθεατρικά και σε υψόμετρο 850 μέτρων, αγναντεύει τον ορεινό όγκο των Αγράφων.Τα απέραντα δάση από έλατα, τα εντυπωσιακά φαράγγια, τα επιβλητικά βουνά, τα πολύβουα ποτάμια και οι ορμητικοί καταρράκτες είναι τα στοιχεία που απαρτίζουν το τοπίο και που σίγουρα θα σε κάνουν να αισθανθείς δέος και θαυμασμό για το δέος της φύσης, η οποία ευτυχώς εδώ παραμένει ανέγγιχτη από την ανθρώπινη ασυδοσία.
Εκείνο όμως που θα σε εντυπωσιάσει περισσότερο στη Γρανίτσα δεν είναι το τοπίο, είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι. Η απλότητα, η καλοσύνη και η φιλοξενία εδώ βρίσκουν το πραγματικό τους νόημα.Οι άνθρωποι είναι πάντα πρόθυμοι να σε βοηθήσουν, να σε εξυπηρετήσουν σε ό, τι χρειαστείς και, γιατί όχι, να σε προσκαλέσουν και στην παρέα τους, να σε κεράσουν ντόπιο τσίπουρο, να σε «φιλέψουν» παραδοσιακές πίτες και να σε κάνουν να αισθανθείς σαν ένας από αυτούς. Θα επικοινωνήσεις μαζί τους ψυχικά και θα πλημμυρίσεις από αισθήματα που είχες καιρό να νιώσεις." 

skylinewebcams.com


Μήνυμα διαχειριστή: Εάν το δημοσίευμα σας ενοχλεί ή έχετε απορίες,μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή εδώ ή εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

selides

online