Receive all updates via Facebook. Just Click the Like Button Below

Ο καιρός της Ευρυτανίας• Καλώς ήρθατε χιονοτρελαμένοι.Welcome snowfreaks!!!! •Evrytania Weather

kameres

Χάρτης

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Μετωρολογικός σταθμός Σελλών Ευρυτανίας

Τον Αύγουστο του 2013 εγκαταστήσαμε με ιδία μέσα(χρόνο κ χρήμα) έναν μετεωρολογικό σταθμό στα Σελλά Ευρυτανίας σε υψόμετρο 1080 μέτρων.
Ο τύπος του μετεωρολογικού σταθμού είναι National Geographic 265NE και συνδέεται με υπολογιστή τύπου laptop όπου με μια σύνδεση 3G επιτυγχάνουμε σύνδεση στο ίντερνετ για το ανέβασμα των δεδομένων του σταθμού.  


Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι με το δίκτυο της ΔΕΗ το οποίο είναι ασταθές σε περίπτωση κακοκαιρίας με αποτέλεσμα την πολύωρη διακοπή ρεύματος και τη παύση λειτουργίας του υπολογιστή. Με αποτέλεσμα τη μη ενημέρωση μας για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο χωριό.
Λόγω της οικονομικής κατάστασης δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το πρόβλημα καθώς δεν είμαστε μόνιμοι κάτοικοι του χωριού ώστε μόλις επανέρχεται το ρεύμα να ανοίγουμε τον υπολογιστή και είναι αναγκαία η απόκτηση κάποιου ups για περισσότερη αυτονομία. 
Κάνουμε λοιπόν δημόσια πρόσκληση - έκκληση για να συνεισφέρετε κι εσείς οι αναγνώστες μας είτε με κάποιο χρηματικό ποσό όποιο κι αν είναι αυτό κάνοντας κλικ στο εικονίδιο που βρίσκεται στην αριστερή στήλη του ιστολογίου (DONATE by PAYPAL)   είτε με κάποιο ups που δεν σας είναι απαραίτητο πλέον.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας βρείτε στο geoskou13@gmail.com Γιώργος Σ. ή στο facebook εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

selides

online